Het verhaal van een hoopje studenten

Over ons

Onze missie

Oké, luister. Onze missie draait helemaal rond het boosten van lokale ondernemers zodat ze die social media game in hun eigen niche helemaal over kunnen pakken. We willen niet alleen maar wat tips en trucs geven, maar we willen écht die brug slaan tussen de oude vertrouwde manier van zakendoen en die nieuwe online marketingstrategieën. Gewoon, zodat ondernemers kunnen groeien, stralen en serieuze indruk kunnen maken op hun buurt. We willen ze het gereedschap in handen geven om hun eigen unieke verhaal te vertellen en een groep superfans op te bouwen.

Check dit uit: we zien een toekomst voor ons waarin elke kleine zaak en lokale shop de kracht van social media volledig snapt en inzet. We willen dé plek worden waar lokale ondernemers naartoe gaan als ze willen knallen op Instagram, Facebook, Twitter, you name it. Ook zijn we ervan overtuigd dat elke zaak, ongeacht hoe klein of groot, kan uitgroeien tot een baas in z’n eigen niche. Met op maat gemaakte plannen, constante learning en keiharde resultaten, willen we onze ondernemers helpen om digitaal de boel te regeren en een hele community online fans op te bouwen.

Onze visie

Onze team situatie

Onze Squad makes the magic happen. Seriously, daar zit ‘m onze uniekheid. We kunnen met trots zeggen dat ons team bestaat uit meer dan 40 supergetalenteerde freelancers uit maar liefst 12 verschillende landen. En raad eens waar we allemaal superpassie voor hebben? Sociale media én de digitale wereld, natuurlijk!

Onze freelancers hebben allemaal verschillende achtergronden en skills. Van content creators die gewoon lekker creatieve dingen maken tot social media maestro’s die precies weten hoe ze uw accounts moeten runnen. Samen zetten we ons in om onze klanten de ultieme resultaten te bezorgen. De diversiteit in het team zorgt ervoor dat we echt vanuit alle hoeken kunnen denken en daardoor de allerbeste service kunnen leveren aan onze klanten.

Oh, en trouwens, we zijn een soort virtueel spinnenweb. Dat betekent dat we over de hele wereld verspreid zitten en digitaal altijd in contact staan met elkaar. Dit betekent dat we altijd stand-by zijn om te knallen aan projecten die voor onze klanten superbelangrijk zijn. Een projectje met een snelle deadline? Geen uitdaging te groot voor ons!

Dus ja, dat is ons team. Een mix van talent, passie en de wil om die social media wereld te veroveren, samen met onze klanten. Let’s do this!