Wat doen we nu eigenlijk allemaal

Ons aanbod

Ervaren of nieuwe start

Luister, maatwerk is ons ding. Maakt niet uit of je een doorgewinterde ondernemer bent of net je eerste stappen zet, wij hebben de skills en de knowhow om jouw business op te pompen. Ons dream team van pro’s gaat zij aan zij met jou om de beste strategie uit te dokteren die helemaal in lijn ligt met wat jij nodig hebt en waar je naartoe wilt. Of je nu zin hebt in een flinke dosis social media magie, toffe content creatie of een mix van beide, wij hebben de skills en bagage om je bedrijf to the next level te brengen.

Online start

Oké, listen up! Als je die gloednieuwe business van je lanceert, is één van de big deals een online presence neerzetten. Serieus, die sterke online vibe kan je een handje helpen om nieuwe klanten binnen te hengelen, je brand een stuk bekender te maken en je zaak flink te laten groeien. Maar, hoe begin je eigenlijk online als een fresh-out-the-oven onderneming? No worries, daar zijn wij voor! We got your back!

We hebben de 411 om je op weg te helpen. Picture this: een gratis (online) babbel met ons. We zetten je op de track naar online succes, en geloof ons, je zal boven die concurrentie uittorenen als een baas. Dus waar wacht je nog op? Swipe die kant op voor een babbeltje en let’s rock the online biz world together!

Content creation

Hey daar, laten we het eens hebben over die top trick voor online success: waardevolle content maken. Maar wist je dat visuele content, denk aan pics en vids, het geheime wapen is voor jouw business? Echt, mensen zijn visuele beestjes en reageren veel sneller op beeldjes dan op droge tekst.

Check dit: visuele content is als goud voor lokale shops en start-ups. Het is easy peasy om mee te connecten, en het maakt jouw zaak gelijk een stukje meer badass.

Nu, here’s the scoop: video’s zijn je besties. Ze geven je de power om je business in actie te tonen. Zo kunnen kijkers echt zien hoe het werkt. En dat is superhandig, want dan snappen ze hoe ze het zelf moeten fiksen. Plus, video is dé way om jouw biz’ persoonlijkheid te laten zien, en je expertise natuurlijk!

Tijd om die camera te pakken en te shinen!

Een social media strategie

Laten we eens duiken in iets groots: je social media strategie. Het is als goud voor elk bedrijf dat zich op sociale media waagt. Geloof me, het is niet zomaar een chic woord. Dit ding is je routekaart, je kompas, je masterplan.

Stel je voor: je stapt in een wereld waar elke like, share en comment telt. Maar weet je wat? Een strategie hebben betekent dat je niet doelloos rondzwerft. Nee, het is als een speelplan dat je recht naar die eindzone brengt, snel en slim!

Bekijk dit eens: met een strategie creëer je richting en focus voor al je sociale avonturen. Het helpt je je doelgroep beter te snappen en je boodschap krachtiger over te brengen. Het opstellen van zo’n plan bespaart je tijd en geld, omdat je je sociale moves beter kunt managen. En niet te vergeten: een goede strategie wijst je de weg naar de beste kanalen om je publiek te bereiken. Het kan zelfs leiden tot topresultaten.

online adverteren

Alright, buckle up! Als je op jacht bent naar manieren om je business online te laten knallen, dan zijn online advertenties op Google, Facebook en Instagram waarschijnlijk dé weg naar je goals. Echt waar, dit is je ticket naar de top!

Kijk, het gaat om die slimme ads die landen bij de juiste mensen. We hebben het over diegene die sterretjes in hun ogen krijgen als ze je producten zien. Hiermee zorg je ervoor dat je biz onder de neus komt van de perfecte doelgroep. En dat betekent maar één ding: meer kans dat mogelijk toekomstige klanten een kijkje komen nemen of je een berichtje sturen. En weet je wat dat kan brengen? Meer sales en groei, baby!

Bij ENTR staan we 100% achter de kracht van adverteren op Google, Facebook en Instagram. En daarom geven we je een no-nonsense garantie op Return on Investment (ROI). Wat dat inhoudt? We zorgen ervoor dat je een positieve ROI haalt met je ads. En als dat niet lukt, betaal je ons niks! Gewoon, omdat we geloven in wat we doen en willen dat jij maximaal profiteert. Time to get that ROI rolling!